Frakt 89 kr
Enkla returer
Kundnöjdhet i fokus
Vardagsrum

Mjuka och härliga Ryamattor! Gör ditt hem mysigare!

Mjuka och härliga Ryamattor! Såhär i mörkret kan det vara läge att göra rummet mysigt och ombonat med härliga ryamattor!

Därför ska ni kolla in våra ryamattor i serien Amazon – de är mjuka och sköna och riktigt härliga att sätta fötterna på! Dessutom gör mattans textur att den alltid känns som om den vore nytvättad och just blivit utlagd på golvet!

På bilden ser ni den fina Rya Amazon i en härlig rosa färg! Dessutom finns Rya Amazon i flera olika storlekar och färger – se här! Håller ni inte med om att mattan verkligen har en härlig lyster?

Ryamattor är ganska tåliga och skapar alltid en förhöjd mysfaktor. Rätt matchat kan dessutom dessa mattor förnya även äldre möbler – de känns helt enkelt fräschare tillsammans med en matta som Rya Amazon som med sin lyster kan väcka liv även i lite mattare ytor eller bleka färger.

Det är också viktigt att våga ta ut svängarna med färgerna – vi har sett massor av exempel på hur en starkare färg verkligen kan skapa en ny känsla i rummet!

Till sist skadar det inte att våra mattor i Amazon-serien dessutom är mycket prisvärda!

Följ oss på Facebook och Instagram!

Glöm inte att dela bilder på hur våra mattor blir när de kommer på plats hemma hos dig! Du får självklart en rabattkod till ditt nästa köp som belöning!

Som alltid så älskar vi att ge service! Undrar du över något är det bara att kontakta Kundtjänst! Ring på 0739641863 eller maila kundtjanst@matthemmet.se

Inspireras på Sociala medier