Frakt 89 kr
Enkla returer
Kundnöjdhet i fokus

Om Matthemmet

 

Hemmet är en plats där man skall kunna uttrycka sig själv i färg och form. Det finns så mycket att inspireras av och så många vackra mattor som kan lyfta ditt hem till en ny nivå. En matta idag är inte längre bara en golvbeklädnad som ska skydda underlaget mot slitage – mattor idag anser vi är konsttycken som skall värma och ge liv till alla rum.

Idén bakom MattHemmet började när vi själva skulle köpa en ny matta till vårt hem. Utbudet på marknaden är nästintill oändligt och för den ovetande blir det lätt rörigt. Det är svårt nog att veta vilken storlek som passar i vilket rum – än svårare att veta skillnaden på Frisé- och Wilton-mattor. För oss var det självklart att kunna välja rum eller form på matta – och därefter kunna bläddra bland passande mattor.

Vi vill genom matthemmet.se göra valet av matta tydligare, enklare och roligare. Samtidigt vill vi vara en ständig inspirationskälla och komma med idéer och uppslag till tänkbara förändringar av era hem, bland annat genom våra inspirationssidor och inredningstips. 

För oss är det absolut viktigaste att du blir nöjd med din nya matta. Vi finns här för alla frågor och vill inget annat än att hjälpa er med er förändring. Ring eller maila oss så lovar vi att hjälpa mer med idéer, tips eller förslag. 

Vi är så glada att just du hittat hit!

Varma hälsningar, 

Lotta och Fredrik.

Inspireras på Sociala medier